GRATIS FRAGT på alle ordrer over DKK 500,- Gælder til nærmeste GLS Pakkeshop.

Camilla Wandahl & Caroline Ørsum

Sprækker i virkeligheden – 8 uhyggelige historier fra fantasiens mørke kroge

Forfatterne fortæller om den uhygge, der opstår, når det er svært at skelne mellem fantasi og virkelighed.

“Idéen om at skrive en novellesamling med gyserfortællinger opstod, fordi vi længe havde leget med tanken om at skrive et fælles projekt,” fortæller de to forfattere, der har kendt hinanden, siden de var et par teenagere med forfatterdrømme.

“Vi er begge fascinerede af gysergenren og den mulighed, den giver for at skabe intense og stemningsfulde tekster, så det var helt oplagt for os at prøve at skrive noget i dén genre.”

Da forfatterne lavede en brainstorm over ting, de syntes var uhyggelige, fandt de ud af, at det, der skræmte dem begge mest, var tanken om, at man måske ikke altid kan stole fuldt ud på sig selv.

Det blev afsættet til novellesamlingen Sprækker i virkeligheden – 8 uhyggelige historier fra fantasiens mørke kroge.

Forfatterne er aktuelle med

Sprækker i virkeligheden – 8 uhyggelige historier fra fantasiens mørke kroge

Samlingen rummer 8 noveller, 4 af hver forfatter, der har det til fælles, at de arbejder i grænselandet mellem realisme og noget mere uforklarligt, måske overnaturligt.

Hovedpersonerne i novellerne oplever hændelser, der ryster dem, får dem til at føle sig usikre og desorienterede og tvinger dem til at spørge sig selv, om verden virkelig er, som de tror – og om de kan stole på sig selv?

Novellerne anbefales både til frilæsning og til danskundervisningen i folkeskolens ældste klasser. Der er mulighed for at arbejde med novellernes tomme pladser, utroværdige fortællere og åbne slutninger. Novellernes temaer er nutidige og aktuelle og spænder fra cutting over svære søskenderelationer til sorgen over at miste.

Forfatterpræsentationer

Camilla WandahlCamilla Wandahl (f. 1986) debuterede i 2009 med ungdomsromanen Hjerte i vente og har siden udgivet mere end 25 bøger for børn og unge i alle aldre. Camilla skriver både i den realistiske og fantastiske genre og har tidligere udgivet den letlæste gyser Et blodigt spil.

Camilla er faktisk rigtig bange for at se og læse gysere, især dem, hvor man ikke helt kan finde ud af, hvad der er fantasi og virkelighed. Hendes favorit inden for genren er filmen Black Swan.

Læs mere på camillawandahl.dk

 

Caroline ØrsumCaroline Ørsum (f. 1985) har siden sin debut med romanen Hovedet i skyerne i 2009 udgivet 13 bøger for unge. Hun skriver hovedsagelig realistiske fortællinger, men har også tidligere skrevet gyserromanen Ordenen sammen med forfatterne Ina Bruhn og David Meinke. Siden hun var 10-11 år, har hun holdt af at læse uhyggelige historier, især fortællinger af et mere realistisk og psykologisk tilsnit. Hendes favorit-gysernoveller findes i Chuck Palahniuks rammefortælling Haunted.

Læs mere på carolineoersum.dk

Læs en novelle.
Det er gratis.

Du kan kvit og frit hente og læse novellen Slangepigen fra Sprækker i virkeligheden – 8 uhyggelige historier fra mørkets kroge af Camilla Wandahl og Caroline Ørsum.

Sprækker i virkeligheden – 8 uhyggelige historier fra fantasiens mørke kroge

Opdaterer…
  • Ingen varer i kurven.